Obsah fóra » Diskuze ke článkům a radám » Diskuze ke článkům a radám

 


Odeslat nové téma Odpovědět na téma
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Snadné přidání zdrojů (úložišť) - ADD-MEDIA
PříspěvekNapsal: sob srp 13, 2011 1:16 pm
  

Site Admin

Registrován: čtv kvě 28, 2009 4:09 pm
Příspěvky: 711
Diskuze k návodu Snadné přidání zdrojů (úložišť) - ADD-MEDIA.


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Snadné přidání zdrojů (úložišť) - ADD-MEDIA
PříspěvekNapsal: úte čer 11, 2013 7:31 pm
  


Registrován: úte zář 28, 2010 3:28 pm
Příspěvky: 1
Proč mi ten script instaluje nějaké věci, které určitě nebudu potřebovat a naopak mi například odinstaluje flash player? Jinak je super, že je více lidí, kteří tak rozšiřují tyto systémy...


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Snadné přidání zdrojů (úložišť) - ADD-MEDIA
PříspěvekNapsal: sob čer 15, 2013 10:25 pm
  

Site Admin

Registrován: čtv kvě 28, 2009 4:09 pm
Příspěvky: 711
Na instalaci dalších věcí se Vás zeptá. Flash-plugn instaluje/aktualizuje, ne naopak (?).


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Snadné přidání zdrojů (úložišť) - ADD-MEDIA
PříspěvekNapsal: pon čer 17, 2013 8:04 pm
  


Registrován: úte zář 28, 2010 3:28 pm
Příspěvky: 1
Pokud script instaluji pomocí konzole, tak se mě nic na nic neptá. Navíc to u hromady věcí vypisovalo nějaké chyby. Flash to odinstalovalo a nově už nešel nainstalovat. Musel jsem si ho do firefoxu přidat ručně (/home/<user>/.mozilla/plugins/) Nebylo by lepší udělat přidání zdroje softu pomocí
urpmi.addmedia atd... Pak si každý nainstaluje jen to co chce a ne co mu nainstaluje ten script... A to jsem si původně jen chtěl doinstalovat Photivo.
Mimochodem český překlad tohoto programu jsem dělal já a aktualizovaná čeština je dostupná u mě http://dv-foto.cz/page/?wiew=10 Kdyžtak ji můžete taky aktualizovat. Zasílal jsem ji i autorům a nevím zda už ji přidali.


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Snadné přidání zdrojů (úložišť) - ADD-MEDIA
PříspěvekNapsal: úte črc 02, 2013 9:08 pm
  

Site Admin

Registrován: čtv kvě 28, 2009 4:09 pm
Příspěvky: 711
Omlouvám se, že odpovídám až dnes.

Ten skript je určen výhradně pro KDE (viz ctime).

Pro konzoli je
Kód:
urpmi.addmedia --update "Cyron Free (www.cyron.cz)" http://www.cyron.cz/rpm/mageia/3/x86_64
a podobně.

Za češtinu děkuji.


          Nahoru  
 
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Přejít na:  

Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz