Obsah fóra » Diskuze ke článkům a radám » Diskuze ke článkům a radám

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Domov důchodců Dobrá Voda - smrt vysvobozuje
PříspěvekNapsal: úte pro 29, 2009 6:38 pm

Site Admin

1) Dostávám je JÁ? Částečně jistě, ale co třeba plat ředitelky, čachry s potravinami, atd? Navíc, náklady na sociální politiku jsou kapkou. Desetimiliardy tečou jinam. Tam směřujte kritiku.

2) Možná se budete divit, daně a spol jsem platil i já. A když jsem napsal knihu, platil ji i vydavatel, knihkupci, atd. To bylo možná víc, než Vy z Vašeho usmoleného platu.. A prodává se furt.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte pro 29, 2009 6:52 pm

[quote="Miroslav Cyroň"]1) Dostávám je JÁ? Částečně jistě, ale co třeba plat ředitelky, čachry s potravinami, atd? Navíc, náklady na sociální politiku jsou kapkou. Desetimiliardy tečou jinam. Tam směřujte kritiku.

2) Možná se budete divit, daně a spol jsem platil i já. A když jsem napsal knihu, platil ji i vydavatel, knihkupci, atd. To bylo možná víc, než Vy z Vašeho usmoleného platu.. A prodává se furt.[/quote]

ad 2)Tak to jste za vodou,tak co si hrajete na socku a parazitujete na sociálních dávkách.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte pro 29, 2009 7:46 pm

Site Admin

Ach jo. Já dostal 15k, nebo tak něco. To jsem fakt za vodou. Psal jsem to rok.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte pro 29, 2009 8:27 pm

Ježíši, to je krásný příspěvek! Nechceš se s námi, ty anonymní ubožáku, podělit o svůj smutný osud. Opravdu by mě strašně zajímalo, odkud se tihle internetoví chcípáci berou...

Mirku, Magdo, moc Vám držím palce a i já jsem poslal žádost o přezkoumání Vašeho případu všude, kam mě to jen napadlo. Moc držím palce.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte pro 29, 2009 9:06 pm

[quote="Návštěvník"]Zkuste to pane Cyron, odejdete z domova, pronajmete si byt, zacnete si vydelavat praci, odmitnete socialni davky, zacnete si varit sam, starat se sam o sebe, zacnete se starat o dve deti, a platte dane jako kazdy jiny clovek. Pokud Vam to nepujde, prijmete fakt, ze na to nemate. ...[/quote]

Jsem šokována příspěvky anonymního autora. Děsí mě, že vychovává děti, které budou pravděpodobně stejně omezení a neschopní soucítit, jako on sám. Prosím, neztrácejte svůj "drahocený" čas a už se této diskuze neúčastněte.

Mirku a Magdo, držím Vám palce a přeji pevné nervy.
Eliška V.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte pro 29, 2009 9:10 pm

[quote="mladý zdravý hrdý"]Když se vám tam nelíbí, tak vám snad nic nebrání v tom sbalit si věci a jít jinam. Do běla mě rozžhavuje ta bohorovnost starých lidí, kteří píšou "já jsem starý a nemocný, tak se o mě starejte, a to tak, jak chci já". JSte-li starý a nemocný, tak máte být vděčný aspoň za to, že se o vás někdo stará. Vy staří lidé nejste bohové, jste přítěž nás mladých a zdravých, kterým odčerpáváte prostředky. My vás nepotřebujeme, vy potřebujete nás, tak se podle toho chovejte.[/quote]

Tak nevím, jestli autor tohoto příspěvku je při smyslech. Podotýkám, že sám jsem mladý, zdravý a také hrdý, ale plně si uvědomuji, že bez "starých" bychom tady nebyli. Každý z nás má totiž rodiče, "staří" lidé nám mohou být inspirací, protože mají hodně zkušeností (dělám práci, kterou bych nemohl dělat bez rad zkušenějších - přitom je to práce potřebná; podobně je tomu i v životě).

Předpokládám, že autor tohoto příspěvku nikdy nespí, nejí a pracuje 24 hodin denně a sedm dní v týdnu. Hlavně nikdy neodpočívá - jinak by chápal, že i starý člověk, který toho za celý život tolik udělal, si odpočinek zaslouží.

Autor příspěvku nechť si představí, že přesně toto říká svým rodičům. A říkám upřímně - takového syna bych opravdu nechtěl.

Jsem mladý, zdraví a hrdý - a vděčím za to těm, kteří mě tomu naučili. Jsou to ti, které nazýváme starými. Snad proto si každá kultura svých starých vážila. Dnešek je vážně nějaký divný...

V boji s domovem důchodců držím palce!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte pro 29, 2009 9:16 pm

Proboha, navstevniku, ty anonymni kretene. Tak ty dane neplat, kdyz se ti stat nelibi. Hlavne tady pyskuj na postizenyho cloveka, kterej jako jeden z mala v ty podelany republice neco dela. Velmi se omlouvam za sprosta slova.

Pane Cyroni, ja lezel v nemocnici taky dlouhou dobu po uraze, ono to za zdi ustavu vypada dost jinak a to zneuzivani drobnosti se tam deje. Nejvic postizenej tam je personal. Jak vam tu nekdo radi, mel byste uprit sve snahy k tomu, abyste vypadnul. Snadny to nebude, ale duchod mate a sikovnej clovek jste.

Ja treba potrebuju nejakyho technickyho admina na forum, plus prevest phpbb na vbulletin a takovych lidi je hodne. Slysel jste o webtrh.cz? Myslim, ze si tam muzete udelat jmeno a vydelat si.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte pro 29, 2009 9:41 pm

Vážený pane Cyroni,
paní Zadražilová by měla být ráda, že ve "svém" zařízení má takového člověka, jako jste Vy. Při pohledu na Vaší práci a Váš web musí být každému jasné, že jste odborník, který si zaslouží přirozené uznání a ne šikanu ze strany "všemocných" bachařů.

Nyní ale pár praktických rad pro Vás.
1. Odpojení od webu Ve vašem případě vidím jako omezování osobní svobody, protože jste člověk se specifickými potřebami, díky zdravotnímu stavu.

2. Tím, že jste umístěný v zařízení tohoto typu, jste tedy uživatel sociálních služeb, které má DDDV registrovány. Cílem těchto služeb je mimo jiné zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, aktivizační činnosti, pomoc při uplatňování práv, zájmů a při obstarávání osobních záležitostí a mnoho ostatního, tolik litera zákona. V praxi to znamená, že pokud nejsou nějaké vážné a finančně nákladné důvody, nemá nikdo právo Vás bezdůvodně odpojovat od prakticky jediného důležitého komunikační ho prostředku.

3. V době, kdy Finsko uzákonilo, že na připojení k Internetu má každý občan právo a to nejméně na 1Mbit, viz:
http://digiweb.ihned.cz/c1-38677180-ryc ... i-to-zakon
je Vaše odpojení, no jak to formulovat, výsměch civilizaci.

Držím palce !

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte pro 29, 2009 10:45 pm

[quote="Orbital"]Proboha, navstevniku, ty anonymni kretene. Tak ty dane neplat, kdyz se ti stat nelibi. Hlavne tady pyskuj na postizenyho cloveka, kterej jako jeden z mala v ty podelany republice neco dela. Velmi se omlouvam za sprosta slova.

Pane Cyroni, ja lezel v nemocnici taky dlouhou dobu po uraze, ono to za zdi ustavu vypada dost jinak a to zneuzivani drobnosti se tam deje. Nejvic postizenej tam je personal. Jak vam tu nekdo radi, mel byste uprit sve snahy k tomu, abyste vypadnul. Snadny to nebude, ale duchod mate a sikovnej clovek jste.

Ja treba potrebuju nejakyho technickyho admina na forum, plus prevest phpbb na vbulletin a takovych lidi je hodne. Slysel jste o webtrh.cz? Myslim, ze si tam muzete udelat jmeno a vydelat si.[/quote]
No jo jenze ono se mu nechce :) uz driv se tady psalo ze by si mohl treba vydelavat psanim clanku o Linuxu (root.cz , linuxexpres.cz atd.) tam pry davaji za clanek kolem 400kc, ale ono ho to nebavi :) nevim co dodat, moznost prividelat ma a jeste vlastne v oboru, ale nebavi ho to :)))

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte pro 29, 2009 11:59 pm

Site Admin

Omyl, mě to baví moc, jenže zdravotní stav mi to znemožňuje. Kratší článek píši celý den, jedním prstem, klep-klep-klep pak stejně opravovat spoustu překlepů.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 12:40 am

[quote="Miroslav Cyroň"]1) Dostávám je JÁ? Částečně jistě, ale co třeba plat ředitelky, čachry s potravinami, atd? Navíc, náklady na sociální politiku jsou kapkou. Desetimiliardy tečou jinam. Tam směřujte kritiku.

2) Možná se budete divit, daně a spol jsem platil i já. A když jsem napsal knihu, platil ji i vydavatel, knihkupci, atd. To bylo možná víc, než Vy z Vašeho usmoleného platu.. A prodává se furt.[/quote]

ad1) zde ziskate prehled, kam smeruji vydaje, naklady na socialni politiku kapkou opravdu nejsou a kdyz tak zhruba 50% http://domaci.ihned.cz/c1-39397830-anim ... etsi-dluhy

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 12:42 am

Site Admin

Vážený anonyme, Váš příspěvek urážející Honzu Soba byl smazán. Od teď budu veškeré Vaše výlevy mazat.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 12:45 am

[quote="Miroslav Cyroň"]Vážený anonyme, Váš příspěvek urážející Honzu Soba byl smazán. Od teď budu veškeré Vaše výlevy mazat.[/quote]

Dostali jsme se v nasi debate k cenzure ? nikoho jsem neurazel, jen jsem napsal ze o praporu revoluce napsal uz Karel Capek ... http://capek.misto.cz/komunista.html

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 12:52 am

[quote="Miroslav Cyroň"]Omyl, mě to baví moc, jenže zdravotní stav mi to znemožňuje. Kratší článek píši celý den, jedním prstem, klep-klep-klep pak stejně opravovat spoustu překlepů.[/quote]

A jak delate balicky a udrzujete web? Nejak to nechapu.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 12:55 am

Site Admin

Návštěvník: Ono toho bylo víc, že...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.