Obsah fóra » Diskuze ke článkům a radám » Diskuze ke článkům a radám

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Domov důchodců Dobrá Voda - smrt vysvobozuje
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 1:01 am

Site Admin

> A jak delate balicky a udrzujete web? Nejak to nechapu.

Časově tak tak. Ale chci.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 1:08 am

Site Admin

Návštěvník: i Vaše hloupé dotazy (spíš výpady) budu mazat.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 1:13 am

[quote="Miroslav Cyroň"]Návštěvník: i Vaše hloupé dotazy (spíš výpady) budu mazat.[/quote]

Hmm, potom hlasate jedno a praktikujete druhe. Nema cenu pokracovat v dalsi debate. To co jsem si chtel overit jsem si overil. Dal jste mi prave duvod k tomu zjistit, jak se chovate k lidem, kteri dle Vaseho nazoru nemaji pravdu. Jakakoliv debata s Vami neni debatou, nebot uznavate pouze svoje nazory. Ty ktere nejsou v souladu s Vasimi s klidnym svedomim mazete.
To co se Vam nelibi nazyvate urazenim jinych a nebo vypady na Vasi osobu. Mohl by jste alespon nechat k posouzeni jinymi tyto komentare ve foru. Ale Vam se to nelibi.

Vite jake rezimy se vyznacuji cenzurou? KOMUNISTICKY a FASISTICKY

premyslejte o tom.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 1:27 am

Site Admin

Lidé už Vaše názory znají. Pa.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 12:55 pm

Zdravím,

pokud byste vážně uvažoval o změně zařízení, relativně pozitivní (ehm) zkušenosti máme zde http://www.ddtrebic.cz/ , a s připojením k Internetu by problém dozajista nebyl - tedy nevím, jak po té formální stránce, požadují minimální věk 65, ale věřím, že domluvit lze ledacos ...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 3:19 pm

[quote="Miroslav Cyroň"]Vážený anonyme, Váš příspěvek urážející Honzu Soba byl smazán. Od teď budu veškeré Vaše výlevy mazat.[/quote]

Škoda. Celkem by mě zajímalo, co ten chudáček napsal.

Možná bych jen dodal, že v tomto státě je toho v nepořádku, bohužel trochu víc, než jen péče o postižené. Třeba jen fakt, že 1 km dálnice stojí v Čechách v průměru o polovinu víc než v Německu je, myslím, dostatečně výmluvný. Jak by mohly být peníze (i z mých nepříjemně vysokých daní!) pro potřebné, na rozvojovou pomoc atp., když je přece tolik spřátelených firem, které zkrátka nutně potřebují miliardy navíc od daňových poplatníků... Tohle samozřejmě nikdo z nás nevyřeší. Zpět k jádru pudla: Lidí jako je Mirek a Magda si opravdu hluboce vážím a z celého srdce jim přeju životní standard na mnohem vyšší úrovni, než je ta současná.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 6:15 pm

http://www.youtube.com/watch?v=wjEYqOwo85A

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř pro 30, 2009 11:38 pm

Teda, docela mě překvapilo, co se tady rozjelo. Zejména příspěvky jistého anonymního návštěvníka. Bohužel takových ubožáků co se neumí ani podepsat je plný internet. P. Cyroň určitě nemá slabého ducha a nečeká, že všechno dostane. Kdyby mohl, postaral by se o sebe sám. To co dělá pro linuxovou komunitu i přes své postižení je obdivuhodné. Bez cizí pomoci se však neobejde. A kritizovat ho za to, že upozorňuje na nešvary v naší společnosti nejni normální. Arogance některých lidí je do nebe volající. Dotyčný by se měl stydět.
Nezbývá, než doufat, že se podaří situaci nějak vyřešit. Pane Cyroni obdivuji vás a přeji pevné nervy. Naštěstí za vámi stojí řada dobrých lidí snažící se v rámci možností pomoci.
Zatím počítám s tim, že se po novém roce asi odmlčíte. Pokud časem obnovíte činnost, dejte vědět. Rád zase budu posílat příspěvky na vaši činnost. Zatim to rušit nebudu, uvidíme časem jak se to vyvine.
Zatim nashledanou.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv pro 31, 2009 12:06 am

[quote="Návštěvník"]Stale si jen na neco stezujes a vykrikujes jak je k tobe svet strasne zlej. Chapu, ze ses nejspis tyhle taktiky naucil od romskych spoluobcanu, nebot ti take neumi nic jineho nez vykrikovat jak strasne moc jsou diskriminovany. Jestli se ti tam kde jsi nelibi, tak se seber a bez pryc. Nikdo te nenuti zit tak jak zit nechces. Ale prestan tady porad vykrikovat jakej ses chudacek.[/quote]

Marná, ubohá a stud ve mě vzbuzující tato zpráva, která jen potvrzuje, že to co se děje, se opravdu děje. Snaží se zamazat stopy a ukázat jiný směr a jak by nechtěla naopak potvrzuje co se snaží vyvrátit. Marná snaha! Tento případ je velmi jasný. Je mi opravdu z toho všeho velmi stydno. Je důležité, aby se dostal na veřejnost a věřím, že tohle bude noviny a reportéry rozhodně zajímat. Ač nemám s vaším případem nic společného, přišel mi mail od kamaradů, tak jsem se o něm dozvěděla, cítím zodpovědnost za vaši situaci. Je to přece zodpovědnost nás všech, jaké máte služby a jak se s vámi jedná. Posílám váš případ kamarádovi právníkovi, věřím, že bude mít nějaký nápad.
Posíláme vám sílu, kuráž a odvahu čelit této situaci a do Nového Roku 2010, roku ve znamení Tygra přání, ať se společně silou tygra můžeme zbavit lidí, kteří postrádají cit a lidskost a sebrat jim pravomoce, se kterými špatně zachází.
Ppatricie

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv pro 31, 2009 1:59 pm

Pane Cyroni,plivete na DD DV špínu.Když jste tam tak nespokojen,proč odmítáte návrhy na odchod do jiného zařízení?Není to trochu divné?Myslím ,že si jste velmi dobře vědom,že privilegia a výhody jaké máte v DD by jste jinde opravdu neměl.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv pro 31, 2009 4:09 pm

Site Admin

> proč odmítáte návrhy na odchod do jiného zařízení?Není to trochu divné?Myslím ,že si jste velmi dobře vědom,že

Snažíte se, ale sama víte, že nemáte pravdu.

> privilegia a výhody jaké máte v DD by jste jinde opravdu neměl.

Vám doma zakazují mýt se víc jak 1x týdně? Znemožňují Vám pracovat? Ponižují Vás? Jste povinna platit místní prodejně potravin za nechtěnou šlichtu? Ne?

Jak to že máte taková PRIVILEGIA a VÝHODY?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv pro 31, 2009 5:12 pm

Na protest proti názorům pana sociálního inženýra od ledna mírně zvýším příspěvek na Mirkovu práci. Věřím, že to nějak dopadne a repozitáře a web i nadále budou dostupné. Pokud ne tak tak přeji hodně štěstí do Nového roku všem asociálům.

PS.: To, že se dokážeme postarat o své bližní nás odlišuje od zvířat. Předpokládám, že náš sociální inženýr se domnívá, že se od zvířat liší tím, že k čištění genitálií nepoužívá jazyk (možná).

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát led 01, 2010 9:08 pm

[quote="Návštěvník"][quote="Návštěvník"]Stale si jen na neco stezujes a vykrikujes jak je k tobe svet strasne zlej. Chapu, ze ses nejspis tyhle taktiky naucil od romskych spoluobcanu, nebot ti take neumi nic jineho nez vykrikovat jak strasne moc jsou diskriminovany. Jestli se ti tam kde jsi nelibi, tak se seber a bez pryc. Nikdo te nenuti zit tak jak zit nechces. Ale prestan tady porad vykrikovat jakej ses chudacek.[/quote]

Marná, ubohá a stud ve mě vzbuzující tato zpráva, která jen potvrzuje, že to co se děje, se opravdu děje. Snaží se zamazat stopy a ukázat jiný směr a jak by nechtěla naopak potvrzuje co se snaží vyvrátit. Marná snaha! Tento případ je velmi jasný. Je mi opravdu z toho všeho velmi stydno. Je důležité, aby se dostal na veřejnost a věřím, že tohle bude noviny a reportéry rozhodně zajímat. Ač nemám s vaším případem nic společného, přišel mi mail od kamaradů, tak jsem se o něm dozvěděla, cítím zodpovědnost za vaši situaci. Je to přece zodpovědnost nás všech, jaké máte služby a jak se s vámi jedná. Posílám váš případ kamarádovi právníkovi, věřím, že bude mít nějaký nápad.
Posíláme vám sílu, kuráž a odvahu čelit této situaci a do Nového Roku 2010, roku ve znamení Tygra přání, ať se společně silou tygra můžeme zbavit lidí, kteří postrádají cit a lidskost a sebrat jim pravomoce, se kterými špatně zachází.
Ppatricie[/quote]
pane cyron -kde jste teda pobyval drive, myslim pred nastupem do dddv?co vam tam vadilo,take zrcadlo? jak to popisujete, nebo take silene zly personal? jen vyklopte to ? vy slavny spisovateli stiznosti!!§

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát led 01, 2010 9:55 pm

[quote="nestranný člověk"]Stálo by určitě za to,pane Cyroni,zeptat se na vaše chování v zařízení,kde jste pobýval před nástupem do domova důchodců na Dobré Vodě.Jaké hodnocení by jste asi dostal??Nechcete zveřejnit adresu tohoto zařízení,aby bylo jasno co jste za člověka,kterého tady všichni tak litují?[/quote]
......PAN CYRON CHCE TOTIZ BYT SLAVNY JAKO DOBROVODSKY KOSTEL ,ZE JO PANE CYRON,?UŽ TO SKORO MATE V KAPSE,VY JSTE ANDERSEN...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát led 01, 2010 10:00 pm

[quote="Návštěvník"][quote="Miroslav Cyroň"]Návštěvník: i Vaše hloupé dotazy (spíš výpady) budu mazat.[/quote]

Hmm, potom hlasate jedno a praktikujete druhe. Nema cenu pokracovat v dalsi debate. To co jsem si chtel overit jsem si overil. Dal jste mi prave duvod k tomu zjistit, jak se chovate k lidem, kteri dle Vaseho nazoru nemaji pravdu. Jakakoliv debata s Vami neni debatou, nebot uznavate pouze svoje nazory. Ty ktere nejsou v souladu s Vasimi s klidnym svedomim mazete.
To co se Vam nelibi nazyvate urazenim jinych a nebo vypady na Vasi osobu. Mohl by jste alespon nechat k posouzeni jinymi tyto komentare ve foru. Ale Vam se to nelibi.

Vite jake rezimy se vyznacuji cenzurou? KOMUNISTICKY a FASISTICKY

premyslejte o tom.[/quote]
....mate pravdu ,je tak chytry ale slusnost a zaklady zakona jsou mu tabu,proc take, p.cyron prece si zakon vymysli sam ,ostatni ho prece nezajimaji. a vypravi neco o slusnym chovani? on,...

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.