Obsah fóra » Diskuze ke článkům a radám » Diskuze ke článkům a radám

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Domov důchodců Dobrá Voda - smrt vysvobozuje
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 12:09 pm

Site Admin

>>> ...pane cyron.koukam jak jste znicen zivotem v dddv,pokud ovsem je to pravda co pisete...no ,ja jsem take zena na kryplvoziku jak to pisete,ale ze zivota si vezmu jen to dobre.pred 25lety mne to potkalo a najednou byla jsem na voziku,manzel mne opustil a zustaly mi 2 dorustajici dcery na krku.starala jsem se o sebe samou,o dcery a bohuzel na konicky jako mate vy treba internet nebylo pomysleni.byla jsem rada kdyz jsem neco doma poklidila dala veci do pracky.na 6 hodin denne k nam chodila pecovatelka pomoct mi s hygienou apod.na pecovatelku jsem byla vzdy mila a ona na mne take .dnes mam 1 vnoucatko a z voziku vidim veci stejne jako ostatni.raduji se ze zivota zkusta to i vy.. mate sikovnou manzelku ,dela keramiku,co kdyby vam pripravila neco dobreho k jidlu kdyz je schopnejsi nez vy?a co kdybyste se usmal na vasi stanicni , podekoval,a rekl dobre slovo.urcite by vas zivot vypadal jinak, a to muzete byt jisty.jak vidim vasim pranim by bylo aby kolem vas se skakalo.ale zkuste sam neco pro sebe udelat, treba naucit se zvladat zakladni denni potreby.ja bydlim porad v byte sama a jde to ,protoze to chci, a vy take pokud neco chcete musite proto neco udelat, zatim jen nadavate .

> starala jsem se o sebe samou,o dcery a bohuzel na konicky jako mate vy treba internet nebylo pomysleni.byla jsem rada kdyz jsem neco doma poklidila dala veci do pracky

Věřte nebo ne, Váš život byl vlastně bezva. A víte proč? Protože MĚL SMYSL. Věřte, daleko horší je nečinnost a pocit zbytečnosti.

> na pecovatelku jsem byla vzdy mila a ona na mne take

Znám, když jsme odjížděli z Hukvald, brečel jsem jak dítě. Odjížděli jsme po půlnoci a Janinka s námi byla až do konce. Ještě teď když to píši mi vlhnou oči.

> a co kdybyste se usmal na vasi stanicni , podekoval,a rekl dobre slovo.urcite by vas zivot vypadal jinak, a to muzete byt jisty

Jsem si jistý že ne. Navíc, ze strany sester se přihodí něco vždy ve chvíli, kdy to absolutně nečekám. Před chvilkou mladá sestra K, jen jsem ji chtěl říci něco o koledách, odsekla (z ničeho nic) že je jí to jedno a práskla dveřmi. Copak se dá s takovými lidmi vycházet?

Jen tak mimochodem, pošlete raději mejly ředitelce a staniční, ať se na mě usmějí, poděkují třeba za CYGNUS (nešlo o 20k, nedávno jsem se dozvěděl, že šlo o nějakých 40.000 Kč) a řeknou dobré slovo.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 12:30 pm

Site Admin

> Kdo Vám zakazuje koupat se třeba několikrát každý den? Pravdou je, že je nutná asistence pod dobu Vaší koupele. Kolik je však sester, kolik obyvatel na oddělení a kolik času na tyto úkony? Jistě si sám dovedete spočítat že toto obvinění je v principu liché a zavádějící. Nikdo Vám nebrání k zaplacení osobního asistenta/ky, kteří Vám mohou pomoci.

> Jak jste sám psal, jste platící obyvatel DD. A jistě sám víte a opět si dokážete spočítat, co je v této ceně obsaženo. Myslím tím Vaše útoky na kvalitu stravy. Brání Vám někdo abyste si stravu zajišťovali sami?

> Pane Cyroň stačila by obyčejná lidská slušnost k personálu, který se o Vás a další obyvatele stará. Zdůrazňuji další obyvatele. Personál není Vaším osobním služebnictvem. Mimochodem nikdo Vám opět nebrání placení osobní asistence.

Stručná odpověď: brání mi v tom to, že DD vezme důchod i celý příspěvek na bezmocnost (ze mě má DD asi 15.000 Kč / měs, z Magdy taky), tedy každý měsíc lijeme do DD 30.000 Kč.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 1:12 pm

dobrý den, pracuji v nemocnici čb na kožním odď. Domov důchodců DV je pravidelný dodavatel pacientů s kožními chorobami, včetně svrabu. lze dohledat v naší evidenci.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 1:50 pm

AD:
Stručná odpověď: brání mi v tom to, že DD vezme důchod i celý příspěvek na bezmocnost (ze mě má DD asi 15.000 Kč / měs, z Magdy taky), tedy každý měsíc lijeme do DD 30.000 Kč.

Tak nevím, tady někdo opět systematicky lže. Z ceníku služeb DD (zdroj web stránky) nemohu nakombinovat vetší úhradu než 10230 Kč za osobu a měsíc plus fakultativní výdeje úrovně desitkorun.

No a navíc - pane Cyroň, pokud jsem psal, že máte vzít odpovědnost za svůj život do vlastních rukou, skutečně jsem tím nemyslel sociální příspěvky. Co takhle pracovat a to za peníze?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 2:29 pm

[quote="Petr"]AD:

Tak nevím, tady někdo opět systematicky lže. Z ceníku služeb DD (zdroj web stránky) nemohu nakombinovat vetší úhradu než 10230 Kč za osobu a měsíc plus fakultativní výdeje úrovně desitkorun.

No a navíc - pane Cyroň, pokud jsem psal, že máte vzít odpovědnost za svůj život do vlastních rukou, skutečně jsem tím nemyslel sociální příspěvky. Co takhle pracovat a to za peníze?[/quote]

Ale proč by to pan Cyroň dělal?? Pracovat za peníze a sám tím být za sebe odpovědný? Vždyť je mnohem jednodušší brát sociální dávky, že..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 2:36 pm

Site Admin

Petr: Vážený pane, jen příspěvek na bezmocnost máme 2 x 8.000, ten náleží ze zákona DD celý. Tak nelžete. Útočíte na mě jako rozzuřené vosy, řada z vás nás ani nezná (jste z jiných pater). Ptám se, proč to děláte? Máte z toho orgazmus či jde o aktivní anální alpinizmus?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 2:40 pm

[quote="Miroslav Cyroň"]Petr: Vážený pane, jen příspěvek na bezmocnost máme 2 x 8.000, ten náleží ze zákona DD celý. Tak nelžete. Útočíte na mě jako rozzuřené vosy, řada z vás nás ani nezná (jste z jiných pater). Ptám se, proč to děláte? Máte z toho orgazmus či jde o aktivní anální alpinizmus?[/quote]

:-))))) Peťulko, jsi z jinýho patra, asi z druhýho, jako chobotnice :-)))))))))))

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 3:24 pm

[quote="Miroslav Cyroň"]Petr: Vážený pane, jen příspěvek na bezmocnost máme 2 x 8.000, ten náleží ze zákona DD celý. Tak nelžete. Útočíte na mě jako rozzuřené vosy, řada z vás nás ani nezná (jste z jiných pater). Ptám se, proč to děláte? Máte z toho orgazmus či jde o aktivní anální alpinizmus?[/quote]

Pane Cyroň, proč ty osobní útoky? Většina z diskutujicích nemá ani ponětí o životě v DD, nemá ani ponětí o Vašem chování a ani ponětí o chování personálu. Přesto Vámi vyprovokované emotivní útoky proti personálu považujete za správné.

Takže nyní jste ukázal pravou tvář o titulku článku "smrt vysvobozuje"

Další diskuze již je opravdu pod mou úroveň.

Mějte se jak chcete

Petr

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 3:43 pm

[quote="Miroslav Cyroň"]Petr: Vážený pane, jen příspěvek na bezmocnost máme 2 x 8.000, ten náleží ze zákona DD celý. Tak nelžete. Útočíte na mě jako rozzuřené vosy, řada z vás nás ani nezná (jste z jiných pater). Ptám se, proč to děláte? Máte z toho orgazmus či je o aktivní anální alpinizmus?[/quote]
....
...proč tak sprostě uražite!!§ to meumite se vyjadřit slušně,tady je vidět vasě inteligence..sprostaku !!§ slišnost vam chybi?ale chcete aby se s vama slušne jednalo?začněte u sebe...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned led 03, 2010 4:22 pm

Site Admin

Snažil jsem se slušně odpovídat. Ale nechat se veřejně urážet nemám zapotřebí. Stačí mi Vaše nadávky v DDDV. Zamykám diskuzi a vše včetně IP posílám na Státní zastupitelství.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.