Obsah fóra » Ostatní » Tvorba webových aplikací

 


Odeslat nové téma Odpovědět na téma
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přehrání flash videa z youtube uložené v PC přes FF v HTML
PříspěvekNapsal: pát dub 30, 2010 11:43 am
  


Registrován: pát dub 30, 2010 11:04 am
Příspěvky: 6
Mám stažená videa v PC, která přehávám v SMplayeru. Protože tam existuje pouze playlist, chci vytvořit v PHP lokální webovou aplikaci s komfortnějším ovládáním s využitím SQL. Stažené soubory požívají flash kodeky, např. typu flv, MP4 (přesně se v nich nevyznám).
Pokud použiji doporučené příkazy z poradny zive:
..... kod HTML .....
<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kAflikeKvew&hl=cs&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kAflikeKvew&hl=cs&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object>
........

vše funguje dobře. Ale nevím si rady, jak přehrát stažené video. To je ve stejném adresáři, jako kod HTML. Hlásí se, že video není načteno. Na diskusích jsem nenašel fungující řešení, spíše problémy exploreru, nebo Firefoxu. Doporučení, že mám uložit video na youtube pro mne není řešením, protože internet jednou jde, jindy zase ne.

Nerozumím problému, který vznikl při použití jiného následujícího kodu. Přitom stejné video z youtube se zobrazí ve Firefoxu 3.6.3 a uložené ne s chybovým hlášením nepodpory FLASH.

.... kod HTML .......
<object type="application/x-shockwave-flash" data="flvplayer.swf?file=video.flv&autostart=false&repeat=false&image= flvplayer.jpg" width="320" height="260" wmode="transparent" >

<param name="movie" value="flvplayer.swf?file=video.flv&autostart=false&repeat=false&loop= true&image=flvplayer.jpg" /><param name="wmode" value="transparent" />

<param name="loop" value="true" />Upozornění: Váš prohlížeč patrně nepodporuje FLASH.
........

=====================
Prostředí mám Mandriva Linux 10.0, web na localhost.


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přehrání flash videa z youtube uložené v PC přes FF v HTML
PříspěvekNapsal: pát dub 30, 2010 10:29 pm
  

Site Admin

Registrován: čtv kvě 28, 2009 4:09 pm
Příspěvky: 711
Co tohle: <object data="./video.swf"></object>. Umí to Opera a FF, ne WebKit. Je to stardard. Param a další zhovadilosti vymyslel MS.


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přehrání flash videa z youtube uložené v PC přes FF v HTML
PříspěvekNapsal: sob kvě 01, 2010 11:23 am
  


Registrován: pát dub 30, 2010 11:04 am
Příspěvky: 6
Miroslav Cyroň píše:
Co tohle: <object data="./video.swf"></object>. Umí to Opera a FF, ne WebKit. Je to stardard. Param a další zhovadilosti vymyslel MS.

Děkuji za odpověď. Použil jsem ale širší definici s rozměry-
<object
data="../video.flv"
width="500"
height="400"
>
</object>
Z prvního objektu youtube se spustil Flash player a vedle na lokální soubor Totem, což je asi dáno v asociaci FF, nebo lze i jinak?
Dále mne zajímá, zda má význam použití jiných parametrů Totemu, kromě rozměrů, třeba hlasitost, co by se dalo naprogramovat v PHP.
Děkuji za odpověď.


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přehrání flash videa z youtube uložené v PC přes FF v HTML
PříspěvekNapsal: pon kvě 03, 2010 10:20 pm
  

Site Admin

Registrován: čtv kvě 28, 2009 4:09 pm
Příspěvky: 711
Kód:
totem --help


          Nahoru  
 
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Přejít na:  

Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz