Obsah fóra » Software pro Mandriva Linux » Instalace software

 


Odeslat nové téma Odpovědět na téma
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pridani zdroju
PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2009 6:08 pm
  


Registrován: úte čer 02, 2009 10:52 pm
Příspěvky: 12
Zdravim, mate chybu v pridavani zdroju, uz se to resilo i na mandrivalinux.cz . Po pridani jsou automaticky povolene vsechny zdroje a jsou vsechny aktualizacni. Prosim podivejte se na to Diky


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pridani zdroju
PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2009 8:02 pm
  

Site Admin

Registrován: čtv kvě 28, 2009 4:09 pm
Příspěvky: 711
Add media je v pohodě, pouze tazatel nečetl ctime.txt a klikal na vše - můj zdroj tam má 4x. :-)

Co má Peťoš proti zdrojům Backports nevím, já z nich i aktualizuji. Ale není problém je vypnout.


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pridani zdroju
PříspěvekNapsal: ned lis 22, 2009 8:27 pm
  


Registrován: úte čer 02, 2009 10:52 pm
Příspěvky: 12
Aha jestli to je tak schvalne nastavene tak to se omlouvam. Zkousel jsem to a spustil jsem podle navodu jenom ty dva "ALL" a pridalo se mi to tam stejne jako tomu kolegovi na mandrivalinux. Tak nevim. Nevedel jsem ze se normalne da pouzivat backports, ale ja jsem si to radsi vypnul. Sorry za poplasnou zpravu :)


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pridani zdroju
PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2009 1:08 am
  

Site Admin

Registrován: čtv kvě 28, 2009 4:09 pm
Příspěvky: 711
Ty dva All přidají totéž, akorát ten No Update jako NEaktualizační. To proto, aby šly aktualizační povypínat a zdroje i tak zůstaly. Tak jsem to udělal v době kdy Mandriva zatrhla přepínání v Ovl. centru, a už to tak zůstalo.

Jinak já používám jen "plný" all, nic nevypínám a problémy nemám. :-)


          Nahoru  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pridani zdroju
PříspěvekNapsal: pon lis 23, 2009 1:55 am
  


Registrován: úte čer 02, 2009 10:52 pm
Příspěvky: 12
Miroslav Cyroň píše:
Ty dva All přidají totéž, akorát ten No Update jako NEaktualizační. To proto, aby šly aktualizační povypínat a zdroje i tak zůstaly. Tak jsem to udělal v době kdy Mandriva zatrhla přepínání v Ovl. centru, a už to tak zůstalo.

Jinak já používám jen "plný" all, nic nevypínám a problémy nemám. :-)


Aha tak ted uz to chapu :) Udelal jsem to taky tak :)
Nejak mi to neslo do hlavy proc je toho tolik :) je to rozumne reseni. Myslel jsem ze je to chyba :)
Diky


          Nahoru  
 
 
Odeslat nové téma Odpovědět na téma



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Přejít na:  

Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz