Obsah fóra » Diskuze ke článkům a radám » Diskuze ke článkům a radám

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Domov důchodců Dobrá Voda - smrt vysvobozuje
PříspěvekNapsal: sob pro 26, 2009 5:15 pm

Site Admin

Diskuze k článku Domov důchodců Dobrá Voda - smrt vysvobozuje.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Domov důchodců Dobrá Voda - smrt vysvobozuje
PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 12:03 pm

[quote="Miroslav Cyroň"]Diskuze k článku [url=http://www.cyron.cz/clanky/2009/blog/domov-duchodcu-dobra-voda-smrt-vysvobozuje.php]Domov důchodců Dobrá Voda - smrt vysvobozuje[/url].[/quote]

rozeslal jsem dopis na zřizovatele domova, vedení a MPSV s žádostí o přezkoumání vaší situace,o případných reakcích vás budu informovat .

dík za vaši práci

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 8:02 pm

Držím palce!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: ned pro 27, 2009 9:58 pm

Tak to je smutné. A přejít někam jinam by nešlo? Asi nebude jednoduché najít volné místo někde jinde.
Peníze vám budu zatim posílat. Počkám tak půl roku, pokud se odmlčíte na delší dobu, tak to pravděpodobně přerušim. Pokud by se vám někdy v budoucnu podařilo obnovit činnost, dejte mi vědět, nebo třeba na portálu MandrivaLinux můžete dát i oznámení, třeba někam do fóra. Určitě se zas domluvíme. Prozatim děkuji za vaši práci a přeji pevné nervy a ať se to nějak vyřeší. Nejlépe odchodem do lepšího domova, ale nedělám si iluze, nebude to snadné.
Tak zdar a sílu.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 12:26 am

[quote="Miroslav Cyroň"]Diskuze k článku [url=http://www.cyron.cz/clanky/2009/blog/domov-duchodcu-dobra-voda-smrt-vysvobozuje.php]Domov důchodců Dobrá Voda - smrt vysvobozuje[/url].[/quote]

Co jste napsal je šokující a doufám, že se tím začnou zabývat nezávislé instituce. Medializace je osvědčený způsob, jak toho dosáhnout. Lidé, kteří mají máslo na hlavě o pozornost netouží. Držím palce a nedejte se.

P.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 12:38 am

Stale si jen na neco stezujes a vykrikujes jak je k tobe svet strasne zlej. Chapu, ze ses nejspis tyhle taktiky naucil od romskych spoluobcanu, nebot ti take neumi nic jineho nez vykrikovat jak strasne moc jsou diskriminovany. Jestli se ti tam kde jsi nelibi, tak se seber a bez pryc. Nikdo te nenuti zit tak jak zit nechces. Ale prestan tady porad vykrikovat jakej ses chudacek.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 4:19 am

Proboha utečte odtamtud. Tohle není sranda! jděte do jiného ústavu.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 11:03 am

Site Admin

Autorům negativních názorů sděluji, že je mazat nebudu. Počítám, že jich bude více. Za autory budu považovat personál, podobně jako tomu bylo v diskuzi k tomuto článku (i když sobci a hlupáci se najdou všude).

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 12:13 pm

[quote="Návštěvník"][quote="Miroslav Cyroň"]Diskuze k článku [url=http://www.cyron.cz/clanky/2009/blog/domov-duchodcu-dobra-voda-smrt-vysvobozuje.php]Domov důchodců Dobrá Voda - smrt vysvobozuje[/url].[/quote]

rozeslal jsem dopis na zřizovatele domova, vedení a MPSV s žádostí o přezkoumání vaší situace,o případných reakcích vás budu informovat .

dík za vaši práci[/quote]

ak sa nebude nic menit, dajte vediet,asdn@azet.sk, mne dosla takato odpoved, :
Dobrý den. Na základě Vaší zprávy jsem informoval p. hejtmana a podle jeho pokynů předal k vyřízení Náměstkyni Mgr. Stráské, která má rezort zdravotnictví a sociálních věcí v kompetenci. Přeji hezký den.

S pozdravem

Ing. Stanislav Mrvka
Odbor kancelář hejtmana
Krajský úřad Jihočeského kraje
U Zimního stadionu 1952/2
370 76 České Budějovice
mrvka@kraj-jihocesky.cz
tel: 386 720 291

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 12:59 pm

Když se vám tam nelíbí, tak vám snad nic nebrání v tom sbalit si věci a jít jinam. Do běla mě rozžhavuje ta bohorovnost starých lidí, kteří píšou "já jsem starý a nemocný, tak se o mě starejte, a to tak, jak chci já". JSte-li starý a nemocný, tak máte být vděčný aspoň za to, že se o vás někdo stará. Vy staří lidé nejste bohové, jste přítěž nás mladých a zdravých, kterým odčerpáváte prostředky. My vás nepotřebujeme, vy potřebujete nás, tak se podle toho chovejte.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Vy staří lidé nejste bohové, jste přítěž nás mladých
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 2:22 pm

Zeby sme presli namiesto vyplacania dochodkov k recyklácii? Ludske telo poriadne pohnoji pole predsa.
PS: ludom uz zacina fakt sibat : )

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 5:16 pm

Site Admin

Pan Jiří Baťa, aniž bych jej žádal, uveřejnil na Czechfreeepressu hezký článek k tomuto: Smrt jako vysvobození. Moc děkuji!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 7:49 pm

Také zkuste napsat na editor@zvedavec.org a culik@blisty.cz, myslím také, že by měla viset někde petice pro krajský úřad.hodně štěstí.

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vy staří lidé nejste bohové, jste přítěž nás mladých
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 8:38 pm

[quote="Návštěvník"]Zeby sme presli namiesto vyplacania dochodkov k recyklácii? Ludske telo poriadne pohnoji pole predsa.
PS: ludom uz zacina fakt sibat : )[/quote]

Ale vubec ne, jen je zvlastni, ze se o sve stare rodice nestaraji jejich deti. Skoda ze svet dospel do stavu kdy rodina, "vejminek", a podobne instituty nahrazuje socilani politika. V tom to nejspis asi bude, je to politika a ta jak je znamo, je svinstvo. Kdyz by pan Cyron bydlel v Indii, nebo kdekoliv jinde mimo Evropu, tak by nejspis jiz nezil. Nikdo by se o nej nepostaral a natoz by mu nikdo nepripojil internet. Tam ti lide jsou opravdu chudaci. Pan Cyron je jen clovek zvykly na to ze se o nej erar MUSI POSTARAT. Prectete si jakym zpusobem "zadal" o prispevky na svou nesmirne uzitecnou tvorbu balicku pro mandrake linux. To neni zadost, to je vydirani. Lituji jen jedineho, ze vsichni do jednoho co tady jste predpokladate, ze to co pise pan Cyron je pravda. Copak nikdo z Vas nema zkusenost s prudicimi dedky v autobusech? Nikdy se Vam to nestalo? Neni Vam divne, ze sam pan Cyron pise, ze dokaze na nekoho nadavat? Copak jste nezaregistrovalo, ze nekomu rekl ze je pica? To Vam prijde v poradku? Pro me to je byt malickym ale presto dulezitym naznakem, ze neco neni v poradku.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon pro 28, 2009 8:56 pm

Site Admin

1) Vypadám jako dědek? Obrázek

2) Co je špatného na tom, že chci být užitečný? Vy se možná chcete flákat, já ne.

3) Čím jste užitečný vy?

4) Nebojte, i Vy budete jednou bezmocný, ať už věkem, nebo třeba i dřív (nemoc, autonehoda....)

5) Kdyby Vás někdo extrémně omezoval v životě, že byste nemohl nic dělat, Vy byste mu děkoval?

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.